Medial Insikt

 

 

Vilsna andar » 

 

Vill börja med att säga att det är ganska sällsynt att man som medium träffar på denna typen av andar, i de allra flesta fall så har de redan gått över till andra sidan och befinner sig i ljuset.

 

Vad är en vilsen ande:

De andar som efter sin död inte gått över till andra sidan av någon anledning, de befinner sig då i ett mellanläge och är kvar i vår värld. 

Det är dem vi brukar kalla för vilsna andar eller "spöken". De är kvar i den tid då de gick bort och har inte förstått att de är döda, de tror fortfarande att de lever sitt fysiska liv. 

Dessa andar tror att allt ska vara precis som det var innan de gick bort, samt har oftast svårt för att acceptera förändringar t.ex ombyggnader i deras tidigare hus och hem.

Det kan också finnas oklarheter, meddelanden som anden vill ha framfört  och sagt, och oavslutade livssituationer från andepersonens jordeliv som gör att anden väljer att stanna kvar i vår värld. Situationer som anden anser måste klaras av och redas ut först innan anden kan få lugn och ro.

Först då är anden beredd att "släppa taget" och gå över till andra sidan och in i ljuset.

 

Hur en vilsen ande kan göra sig påmind:

Vilsna andar har en mycket stark och oftast obehaglig och jobbig energi. De kan också upplevas som omedgörliga, frustrerade, och bråkiga, samt kan också åstadkomma märkliga ljud och även påverkan på fysiska föremål (t.ex på möbler eller prydnadssaker).

 

Dessa andar kan påverka ens dagliga liv mer än man kanske tror, det tar på ens egna krafter och energi att förse dessa andar med sin egen kraft. Man kan känna sig rejält trött och utmattad och må riktigt dåligt p.g.a detta.

 

Hjälp över till andra sidan:

Denna typen av andar behöver verkligen hjälp över till ljuset av ett erfaret och seriöst medium, detta kan ibland vara en ganska kämpig "process" för mediet. Det gäller verkligen att man som medium vet hur man skall hantera en sådan situation, annars är risken ganska stor att man förvärrar situationen för de som drabbats av detta ovälkomna besök.

Det gäller ju som sagt att kunna föra en dialog med anden och kunna lugna ner och övertala anden om att gå över till andra sidan och in i ljuset, där de skall vara. Oftast i detta skedet får anden hjälp med sin övergång av någon nära anhörig som redan finns i ljuset.

Det är först när anden förstått att han eller hon är död och kommit över till andra sidan och in i ljuset som de äntligen kan få lugn och ro.

 

 

Jag vill än en gång påtala att det är ganska sällsynt att man stöter på denna typen av andar, men ibland så behöver dom hjälp att komma vidare över till andra sidan och in i ljuset.

 

 


• Medial Insikt © • Godkänd för F-skatt •